Tag Archive: Живот

Oct 16

Ричард Бренсон: Како да постигнете рамнотежа помеѓу животот и работата

richard-branson

Како и секој друг претприемач кој започнува нов бизнис, нормално е постојано да Ве следи чувството дека имате стотици работи кои треба да ги завршите, а никако да најде време за тоа. Во таква ситуација лесно се занемаруваат здравјето и фамилијата, поради тоа што најголемиот дел од времето го минувате завршувајќи ги најитните работи. Наоѓањето …

Continue reading »

WordPress SEO