Tag Archive: Задоволство

Aug 31

Три С за совршено

Блогот на Нила Пасрича – “1000 Awesome things”, ги промовира едноставните животни задоволства, од бесплатното кафе до чистата постелнина. Во овој искрен говор одржан за време на конференцијата TEDxToronto, тој открива три тајни кои започнуваат на буквата „С“ и кои ќе Ве доведат кон навистина чудесно живеење. Преземено од: www.ted.com

WordPress SEO