Tag Archive: Интелигенција

Sep 19

Користете ја практичната интелигенција

pi

Дали поседувате практична интелигенција? Еден ден, двајца бизнисмени Мето и Ѓорѓи седеле дома и гледале квиз на телевизија. Еден од натпреварувачите одлично напредувал во квизот, покажал солидно знаење и лесно ги минал повеќето игри со големи изгледи дека ќе победи на крајот. Мето рекол: “Нема ништо на светот што овој тип не знае. Тој би …

Continue reading »

WordPress SEO