Tag Archive: Кариера

Oct 26

Ова ли е најдоброто што можеме?

Неодамна во САД беше спроведена една ригорозна студија во едно средно училиште со уште повознемирувачки резултати. Истата ви ја презентирам во продолжение: Кога ќе пораснете која од следните работи би сакале да ја работите? • Генерален директор на огромна компанија како на пример General Electric • Офицер во морнарица • Сенатор на САД • Претседател …

Continue reading »

WordPress SEO