Tag Archive: Креативни

Sep 04

Како да бидете креативни во ресторан

Бен Роше и Хомаро Канту се готвачи, сопственици на ресторан од 2004 година. Посетителите на почетокот мислеле дека тоа е јапонски ресторан и поради тоа постојано имале нарачки за јапонска храна. После десет илјади нарачки за маки рол, тие решиле на луѓето да им го пружат она што го барале. Како започнале? Земале една порција …

Continue reading »

WordPress SEO