Tag Archive: Креативно размислување

Sep 08

Дерек Сиверс: Чудно или само различно?

Како што вели поговорката: „Секое нешто има две страни“, и за 2 минути, Дерек Сиверс покажува дека ова е вистина за работи кои не сте ги очекувале. Преземено од: www.ted.com

Aug 29

Решавање проблеми – Избирање стратегија со користење на креативно размислување

pg

Имате проблем? Не сте сами. Сите ние секојдневно се среќаваме со проблеми. Животот е бескрајна низа од проблеми. Добрата работа е што секој проблем има решение, иако тоа не секогаш е очигледно од самиот почеток. Решавањето проблеми може да биде сложено и фруструрачки. Консултантот Пеѓа Г. на својот блот www.newcreativeyou.com споделува две техники за креативно …

Continue reading »

WordPress SEO