Tag Archive: Личен развој

Sep 13

Како да слушате подобро

слушате

Во нашиот сè побучен и побучен свет, како што вели експертот за звук Џулијан Трежер, “Го губиме нашето слушање.” Во овој краток и фасцинантен говор, Трежер, споделува пет техники како да го истренирате вашиот слух за свесно слушање на другите луѓе и на светот околу вас. Ние го губиме нашето слушање. Џулијан Трежер тврди дека …

Continue reading »

WordPress SEO