Tag Archive: Организација

Sep 07

Дали да си заминам?

Грег Вадел

“Јас сум посветен(а) на работата, на животот и на сите значајни работи кои ги правам. Но наидувам на потешкотии во работата. Мислам дека моите основни вредности не се споделуваат со раководството на организацијата каде што работам. Што треба да сторам? Дали мислите дека треба да си заминам?” Ова прашање му било поставено на др. Грег …

Continue reading »

WordPress SEO