Tag Archive: Прашања

Sep 18

Прашања и одговори

Ова забавно видео со говорот на комедијантот Џулија Свини покажува дека понекогаш не можеме да ги избегнеме одговорите на некои прашања, особено кога другите ни поставуваат умни прашања. Преземено од: www.ted.com

WordPress SEO