Tag Archive: Различно

Sep 08

Дерек Сиверс: Чудно или само различно?

Како што вели поговорката: „Секое нешто има две страни“, и за 2 минути, Дерек Сиверс покажува дека ова е вистина за работи кои не сте ги очекувале. Преземено од: www.ted.com

WordPress SEO