Tag Archive: Стратешки план

Sep 13

Претприемач без стратешки план е обичен сонувач

Претприемач

Одлуката да станете претприемач е животен потег и би требало да биде само еден дел од долгорочен стратешки план. На овој чекор не би требало да се одлучите само поради тоа што сте лути на Вашиот шеф, затоа што сакате да бидете богати или пак затоа што некој друг мисли дека тоа е добра идеја. …

Continue reading »

WordPress SEO