«

»

Aug 31

Три С за совршено

Блогот на Нила Пасрича – “1000 Awesome things”, ги промовира едноставните животни задоволства, од бесплатното кафе до чистата постелнина. Во овој искрен говор одржан за време на конференцијата TEDxToronto, тој открива три тајни кои започнуваат на буквата „С“ и кои ќе Ве доведат кон навистина чудесно живеење.

Преземено од: www.ted.com

Претприемничка Академија

About the author

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress SEO